top of page
IMG_0730_edited.jpg

Intuïtieve 
1-op-1
behandelingen

Wil je graag uit je hoofd komen?

Zoek je verlichting voor de pijn in je lichaam?

Wil je meer energie ervaren? 

Ontdek hoe de combinatie van reiki, klankschalen en relaxerende voetmassage jou hierbij kan helpen. Al deze aspecten zijn erop gericht blokkades in het zenuwstelsel op te lossen en de doorbloeding in je lichaam te stimuleren. Bovendien werken de trillingen van de klankschalen extra diep door in de cellen van je lichaam, wat het zelfgenezend vermogen ervan activeert. Hierdoor kan het natuurlijke evenwicht binnen je lichaam weer worden hersteld. De klanken wekken bovendien alfagolven op in de hersenen, wat zorgt voor een diepe ontspanning. 

Hoe ga ik te werk? 

Tijdens elke behandelingen voel ik in op wat er op dat moment aandacht vraagt. Zo kan het zijn dat ik bij bepaalde sessies meer werk met de klanken en trillingen van de klankschalen en ik me bij andere sessies eerder richt op de voeten of net de focus leg op reiki. 

Het enige wat jij hoeft te doen, is je ogen sluiten en genieten van dit moment van rust dat je jezelf gunt, terwijl de klanken en mijn handen hun werk doen.

Praktisch:

Ik trek zo'n 2 uur uit voor een sessie. Zo is er voldoende tijd om voor en na de behandeling nog even in gesprek te gaan.

Wees welkom om te komen proeven van wat dit voor jou kan betekenen.

Kennismakingssessie: € 60

Nadien: € 90

 

Locatie:

Laarstraat 73

3740 Beverst

Maak een afspraak via mail of via de contactpagina en geef al even mee op welke momenten een behandeling in jouw agenda past.

sophie.hermans@gmail.com

"Toen ik bij Sophie kwam had ik last van chronische stress, wat een grote impact had op mijn lichaam. Het gaf veel pijn aan mijn schouders, rug en buik. Ik was al bij een psycholoog geweest en voelde mij niet goed geholpen hierbij. Sophie werkt echt op de combinatie van lichaam en geest. Ze werkt heel intuïtief, en voelt door haar kennis en ervaring wat ik nodig heb. Zelf had ik totaal geen ervaring met voetreflexologie, klankschalen en healings, dus ik had geen idee wat ik kon verwachten. Het is voor mij verbazingwekkend hoeveel verschil ik na een paar sessies al kon voelen. Na de sessies voel ik mij lichter, heb ik minder pijn en voel ik mij een stuk optimistischer. En hoewel ik weet dat ik nog niet helemaal genezen ben, voel ik dat ik dankzij Sophie echt de goede kant op aan het gaan ben. Daarom kan ik iedereen die vergelijkbare klachten heeft aanraden om open te staan voor haar behandelingen en te zien wat dit met je doet." 

Martine

bottom of page