top of page

Reikiheling met klanken
26 april 2024 (volzet)

Na het succes van de eerste helingsavond die Lode (Merbaka) en ik op vrijdag 15 maart organiseerden, besloten we hier een 6-wekelijkse gewoonte van te maken. 

De nieuwe datum werd meteen vastgelegd en binnen de paar dagen was deze volgeboekt. Deels met deelnemers die het zo fijn vonden dat ze terug wilden komen, deels met nieuwe mensen.

Op deze avonden kan je je laten onderdompelen in de wereld van helende klanken en reiki-energie. De avonden zijn erop gericht jou tot diepe ontspanning te brengen, je lichaam te helen en je geest te vernieuwen. 

Beiden werken we heel intuïtief. We laten klankschalen en helende handen samenkomen zodat jij precies kan ontvangen wat je nodig hebt. Je zal ervaren wat het doet om tegelijkertijd de vibraties van de klankschalen op je lichaam te voelen terwijl je ook reiki-energie ontvangt. Dit brengt je lichaam in een nog diepere staat van heling op zowel fysiek, mentaal, emotioneel als energetisch niveau. 

Neem je in de toekomst graag deel? Neem dan contact op via de contactpagina en dan hou ik je op de hoogte van komende data.

Ook als je graag op de wachtlijst komt te staan voor 26 april, kan je via deze pagina contact opnemen.

Max. 6 deelnemers

Locatie:

Siloam vzw

Holsteenweg 17

3520 Zonhoven

Datum: 26/4/2024 van 20u tot 22u

Prijs: 35 euro

bottom of page