top of page

INNERBALANS WORKSHOPS

Sophie aan het dansen in een paarse jurk met sambaballen in de hand.  Foto genomen in Siloam te Zonhoven.

Wat is er mogelijk wanneer je jezelf toestaat te stralen?
Wanneer je de verbinding met jezelf verdiept?
Wat zou dat jou brengen?


In de Innerbalans Workshops ga je hiermee aan de slag. Onderzoek je hoe je rust kan vinden te midden van het hectische tempo van het leven. Versterk je de verbinding met jezelf en zal je meer begrip en liefde ervaren voor wie je werkelijk bent. Vanuit deze verrijking voor jezelf, zal je ook jouw interacties met anderen zien veranderen.

Daal dieper af in jezelf om te verkennen wat er in jou gezien wil worden. Ontdek wat hierbij de kracht van de groep voor jou kan betekenen. Elke workshop is weer anders, waarbij meditatie, mindfulness, beweging en dans elkaar afwisselen. Soms zal de focus liggen op de verbinding met jezelf, soms op die met anderen. Alles wat we doen is een uitnodiging. Jij bepaalt zelf jouw grenzen, exploreert jouw comfortzone en onderzoekt in hoeverre je bereid bent deze uit te breiden.

Kom, dans je vreugde, vind je innerlijke rust en straal als nooit tevoren!
 

Locatie en tijd:

2-wekelijks op dinsdag van 10u-11u30 in Siloam te Zonhoven (Holsteenweg 17)

Eerst komende data: 12/3 - 26/3 - 16/4 - 30/4 - 14/5 - 28/5 - 11/6 - 25/6

Het gaat om losse lessen waarbij je kan aansluiten wanneer het juist past. 

Om op de hoogte te blijven van deze en andere workshops, raad ik je aan mijn FB-pagina in de gaten te houden.

Losse les: € 20

5-beurtenkaart: € 90

Inschrijven kan via mail: sophie.hermans@gmail.com

Ook interesse in relaxatie reflexologie/klankschalen?

"Ik volgde een Innerbalans Workshop over Controle bij Sophie. Na een warm welkom waarbij er aandacht is voor iedereen, vertelde Sophie waar ze haar inspiratie vandaan haalde (uit sjamanistische reizen, wauw!). Dit was zo on point in mijn leven op dat moment, niet toevallig! De workshop was goed opgebouwd: het begon met het leegmaken van het hoofd door freestyle schrijven. Gevolgd door een meditatieoefening/reis om helemaal te ontspannen (ik voelde me één met de natuur op deze mooie locatie) en vervolgens nog bewegings-/dansoefeningen om de controle los te laten en leiderschap te durven nemen. Een aanrader!"

Lode

bottom of page