top of page
IMG_0730_edited.jpg

Relaxerende voetmassage
in combinatie met
KLANKSCHALEN

Wil je graag uit je hoofd komen?

Zoek je verlichting voor de pijn in je lichaam?

Wil je meer energie ervaren? 

Ontdek hoe de combinatie van relaxatie reflexologie en klankschalen jou hierbij kan helpen. Deze 2 technieken zorgen ervoor dat blokkades in het zenuwstelsel worden opgelost en dat de doorbloeding in je lichaam wordt gestimuleerd. Bovendien werken de trillingen van de klankschalen extra diep door in de cellen van je lichaam, wat het zelfgenezend vermogen ervan activeert. Hierdoor kan het natuurlijke evenwicht binnen je lichaam weer worden hersteld. De klanken wekken bovendien alfagolven op in de hersenen, wat zorgt voor een diepe ontspanning. 

Hoe ga ik te werk? 

Bij een eerste sessie voorzie ik een intake om na te gaan wat je tot bij mij brengt, welke klachten er eventueel spelen en waar je graag naartoe wilt. 

Tijdens de behandelingen zelf voel ik telkens aan wat er op dat moment aandacht vraagt. Zo kan het zijn dat ik bij bepaalde sessies meer werk met de klanken en trillingen van de klankschalen en ik me bij andere sessies eerder richt op het masseren van de voeten. 

Het enige wat jij hoeft te doen, is je ogen sluiten en genieten van dit moment van rust dat je jezelf gunt, terwijl de klanken en mijn handen hun werk doen.

Wees welkom om te komen proeven van wat dit voor jou kan betekenen.

Locatie:

Laarstraat 73

3740 Beverst

Maak jouw afspraak via mail en geef al even mee op welke momenten een behandeling in jouw agenda zou passen.

sophie.hermans@gmail.com

Ook interesse in de Innerbalans workshops?

"Toen ik bij Sophie kwam had ik last van chronische stress, wat een grote impact had op mijn lichaam. Het gaf veel pijn aan mijn schouders, rug en buik. Ik was al bij een psycholoog geweest en voelde mij niet goed geholpen hierbij. Sophie werkt echt op de combinatie van lichaam en geest. Ze werkt heel intuïtief, en voelt door haar kennis en ervaring wat ik nodig heb. Zelf had ik totaal geen ervaring met voetreflexologie, klankschalen en healings, dus ik had geen idee wat ik kon verwachten. Het is voor mij verbazingwekkend hoeveel verschil ik na een paar sessies al kon voelen. Na de sessies voel ik mij lichter, heb ik minder pijn en voel ik mij een stuk optimistischer. En hoewel ik weet dat ik nog niet helemaal genezen ben, voel ik dat ik dankzij Sophie echt de goede kant op aan het gaan ben. Daarom kan ik iedereen die vergelijkbare klachten heeft aanraden om open te staan voor haar behandelingen en te zien wat dit met je doet." 

Martine

bottom of page