top of page
workshopSiloam.jpeg

De Magie
van de
Seizoenen

Voel jij de behoefte om meer in harmonie te zijn met de natuurlijke ritmes van het leven?

Wil je persoonlijke groei en transformatie ervaren op een dieper niveau?

Komende tijd leg ik de focus op de kracht en betekenis van de seizoenen en hun diepere symboliek. Elk seizoen brengt een uniek thema met zich mee, lessen die je kan toepassen op je eigen leven. Zo is het goed om in de winter te rusten, in de lente te ontwaken en in de zomer vol energie te creëren, om dit in de herfst werkelijkheid te laten worden.

 

Deze dagretraites zijn losse workshops die je volledig onderdompelen in het thema van dat seizoen. Je vindt er inzicht en inspiratie voor jouw persoonlijke groei voor de drie maancycli aansluitend aan de workshop. Door je te laten leiden door de wijsheid van de seizoenen, ontdek je hoe je jezelf verder kan ontwikkelen.

 • Za. 21 sept. '24: verwelkoming van de herfst - loslaten en dankbaarheid:
  De herfst wordt geassocieerd met het element water en symboliseert loslaten, dankbaarheid, introspectie en verandering. Het is een tijd om te reflecteren op wat je hebt bereikt en om afscheid te nemen van wat niet langer nodig is.

 • Za. 21 dec. '24: verwelkoming van de winter - stilte en vernieuwing:
  De winter staat voor het element aarde en vertegenwoordigt rust, stilte, introspectie en wedergeboorte. Het is een periode van naar binnen keren, innerlijke groei en het voorbereiden op een nieuwe cyclus van groei in de lente.

 • Za. 22 maart '25: verwelkoming van de lente - nieuw begin:
  De lente wordt geassocieerd met het element lucht en staat symbool voor nieuw leven, groei, creativiteit en het zaaien van nieuwe ideeën. Het is een tijd van vernieuwing en het ontwaken van energie na de winter.

 • Za. 21 juni '25: verwelkoming van de zomer - bloei en overvloed:
  De zomer staat voor het element vuur en vertegenwoordigt passie, actie, overvloed en volwassenheid. Het is een periode van bloei, volle kracht en het oogsten van wat je gezaaid hebt.

De workshops gaan telkens door van 10u tot 17u.

Locatie:

Siloam vzw

Holsteenweg 17

3520 Zonhoven

 

Inschrijven kan via mail sophie.hermans@gmail.com of via de contactpagina.

bottom of page