top of page
IMG_0802.JPG

Over mij
 

Ik ben Sophie.

 

Ik hou van wandelen in de natuur, van schrijven, van mijn kat Pronte, van gezellig samenzijn met vrienden en familie, van dansen en zingen, van in de zetel zitten en een serie kijken, van diepgaande gesprekken, van nieuwe dingen ontdekken, van het verkennen van de grenzen van mijn comfortzone, van staren in de verte, van kijken naar de wolken, van met een boek op een picknickdekentje in het park gaan liggen, van meer te weten komen over de dingen die me interesseren, van een wijntje op het terras ... en nog zoveel meer. Dingen die het beste in me naar boven brengen. Die me doen groeien, speelsheid en vreugde uitnodigen of me simpelweg tot rust brengen.

 

Mijn bedrijf heet 'Ik wil vliegen'. Deze naam geeft me een gevoel van vrijheid, van mogelijkheden. En dat is ook hoe ik in het leven wil staan. Met het idee dat ik alles kan bereiken, zolang ik het doe vanuit mijn hart. Daarom is de slagzin ook 'vaar mee op de stroom van je leven'. Te lang heb ik zelf geprobeerd om mee te leven in de stroom die de maatschappij verwacht.

Hoeveel vrijer en mooier is het om te leven volgens je eigen stroom?

Over Ik wil vliegen
 

Alles begint - naar mijn gevoel - vanuit het afzakken in jezelf. Ontdekken wat er in je leeft en echt verbinding maken met jezelf. Daarom is alles wat ik aanbied ook gericht op het lichaam. Rationeel kunnen we in dezelfde cirkeltjes blijven lopen en denken. Door dieper af te dalen in ons lichaam, worden er vanzelf een aantal zaken duidelijk. Hoe mooi is het als je daar dan met verwondering kan naar kijken? Zonder een oordeel te vellen. Nieuwsgierig op ontdekking gaan naar wat zich aandient en hoe je dat kan meenemen in je dagelijkse leven. Door liefdevoller met jezelf om te gaan, ga je immers ook - vanuit meer rust en kalmte - liefdevoller met anderen kunnen omgaan. Deze liefdevolle verbindende reis maken we samen met anderen in mijn lichaamsgerichte workshops.
 

Mijn relaxerende voetmassages combineer ik met de klanken en trillingen van klankschalen. Deze laten je nog dieper zakken in je lichaam. Ik werk heel erg op intuïtie, op wat op dat moment aandacht vraagt, op wat gezien wil worden. Elke behandeling is daardoor weer anders. Soms meer gericht op de klanken, soms meer op de voeten. Zo wordt het heel persoonlijk voor wat jij nodig hebt. Het zal je tot rust brengen, je energie verhogen en je pijnklachten doen afnemen.


Kom zelf ontdekken wat dit alles voor jou kan betekenen.

Over mijn aanbod
 

Opleidingen

2021-2022

Relaxatie reflexoloog

Ria Imbrechts

Centrum Levenspad

In deze opleiding leerde ik losmakende, ontspannende en harmoniserende technieken en grepen om diepe ontspanning te brengen. Het is immers in diepe ontspanning dat het lichaam kan recupereren en regenereren. Ook leerde ik hier de basis van de lichaamsstelsels met hun zones op de voeten.
Deze Opleiding is erkend door BeVo en BMF in België en VNRT in Nederland

2022

Klankschalen

Greet Wielemans

Polyfante

Tijdens deze opleiding leerde ik denken, voelen en werken met en vanuit klank. Dook ik samen met de groep in de beleving van klank. Het bezorgde me inzicht in het energetisch veld in en rond het lichaam zodat ik als begeleider gericht klank kan aanbieden daar waar nodig is.

bottom of page